Divatbemutatók, kiállítás > Divat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Divatbemutatók, kiállítás > 6 weboldal. Kategória leírása: Divatbemutatók, kiállítások: divatbemutató rendezvények, események, rendezvényszervezés.

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Esküvői kiállítás és vásár
http://www.eskuvo-kiallitas.hu/

Esküvői kiállítás és vásár: Esküvők, bálok, ünnepek kiállítása és vására. A Papp László Budapest Sportaréna területén. A január végi időszak megelőzi a báli szezont, és nem utolsósorban az esküvőkre való felkészülés időszakát. Látogatóink számára átfogó képet kívánunk adni a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a családi-események és ünnepi alkalmak nagyobb hangsúlyt és megfelelő rangot kapjanak mindennapi életünkben. Látogatóink a helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is, ezzel időt, és sok esetben pénzt is megtakaríthatnak.

Esküvői kiállítás és vásár
London Fashion Week
http://www.londonfashionweek.co.uk/

London Fashion Week - Londonban tartott divat show, évente kétszer: februárban és szeptemberben.

London Fashion Week
Beauty Forum Hungary - Szakkiállítás és vásár
http://www.beauty-forum.hu/index.php?id=2234

Közép-Kelet Európa legnagyobb tavaszi szakkiállítása és vására a Beauty Forum Hungary ismét számos újdonsággal várja az érdeklődő kozmetikus, kéz- és lábápoló, műkörömépítő-díszítő szakembereket a SYMA Rendezvényközpont "A" Csarnokában 2012. április 21-22-én. Közel 150 kiállító céggel, számos újdonsággal, színvonalas szakmai bemutatókkal, a legújabb terméktrendekkel, szolgáltatásokkal és a szakma kiváló szakembereivel ez a hétvége ismét a szépségápolásról szól majd minden négyzetméteren.

Beauty Forum Hungary - Szakkiállítás és vásár
Fodrász Múzeum - Budapest
http://www.fodraszmuzeum.hu/

A Fodrász Múzeum, ami a fodrászat történetének emlékeit és kellékeit gyűjti, 2001 óta látogatható a nagyközönség számára, bár maga a gyűjtés jóval régebbre nyúlik vissza. A gyűjtemény első darabjait még az 1950-es években kezdte el gyűjteni Pinke Károly fodrász, akinek tervei között szerepelt egy fodrász múzeum megalapításának terve is. Munkáját végül Korom Gyula vette át, aki 1996 óta régiségkereskedők bevonásával, aukciókon való vásárlásokkal és a piacok látogatásával folyamatosan gyarapítja a múzeum gyűjteményét. Ennek köszönhetően a múzeum tulajdonában lévő tárgyak száma mára meghaladja a 3000-et.

Fodrász Múzeum - Budapest
l. Pécsi Kesztyű Fesztivál
http://www.pecsma.hu/helyi/2011/09/22/i-pecsi-kesztyu-fesztival-reszletes-pr ...

PécsMa.hu - 2011. szeptemberében 150 éves a pécsi kesztyűgyártás. Ennek alkalmából új, hagyomány teremtő programot szervez a Pécsi Kesztyű Klaszter: a Pécsi Kesztyű Fesztivált.

l. Pécsi Kesztyű Fesztivál
Divathét
http://hu.wikipedia.org/wiki/Divath%C3%A9t

A divathét a divatvilág egyik eseménye, hozzávetőlegesen egy hét, ami lehetővé teszi a tervezők és a divatipar számára, hogy bemutathassák legújabb kollekciójukat a kifutón; a potenciális vásárlóknak pedig, hogy vethessenek egy pillantást a legfrissebb trendekre. De ami a legfontosabb, bepillantást enged az ipar számára azzal kapcsolatban, hogy mely darabok jönnek, vagy maradnak divatban és melyek esnek ki az adott szezonban. A legkiemelkedőbb divathetek a divat fővárosaiban - így Milánóban, Londonban, New Yorkban és Párizsban - kerülnek megrendezésre.

Divathét
Hirdetések
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 408 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2723