Hazai divatmárkák, magyar termékek > Divat - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hazai divatmárkák, magyar termékek > 8 weboldal. Kategória leírása: Hazai divatmárkák, magyar termékek.

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Eclectik
Eclectik
http://www.eclectick.hu/

Az Eclectick márkanév tervezője Farkas Edina iparművész. 2005 nyarán megnyitottuk saját üzletünket Eclectick néven, ahol egyben a műhelymunka is folyik. Az üzlet 75 négyzetméteres galériaszintjén készítjük a terveket és kivitelezzük a ruhákat. Az Eclectick üzletben 70-80 %-ban Eclectick ruhákat és kiegészítőket árusítunk, de a változatosság és a kínálat szélesítése érdekében megtalálhatók nálunk, más magyar tervezők és tervezőcsoportok ruhái is. (Aquanauta, Camou, Balkan Tango, Heart and Roll, Red Aster, PUCC, Marosi Kriszta, Nádasdi Kati,…)

www.eclectick.hu
Retro Jeans
Retro Jeans
http://www.retrojeans.com/

Retro Jeans magyar divatmárka. A magyar cég által bejegyzett márkanév termékeit elsősorban Magyarországon forgalmazzák. Árban megegyezik a Gas, Diesel, és ehhez hasonló külföldi márkák termékeivel.

www.retrojeans.com
Fundango
Fundango
http://www.fundangosports.com/

Fundango: magyar technikai és sportruházati márka. Téli sportokhoz, szörfözéshez gyártanak ruházatot és felszerelést, de utcai ruházatot is készítenek.

www.fundangosports.com
Aréna sportruházat
Aréna sportruházat
http://www.arena.hu/

Arena sportruházat - úszósapka, úszószemüveg, fürdőruha, minden ami úszás. Termékeink között minden úszással kapcsolatos tevékenységhez könnyű megtalálni a legmegfelelőbb felszerelést. Legyen az verseny- vagy szabadidős úszás, strandolás, vagy wellness. Széles sportruházati termékkínálatunknak köszönhetően az arena márka utcai viseletnek és egyéb szabadidős tevékenységekhez is kiváló. Büszkék vagyunk rá, hogy – az Arena Magyarország szponzorációs tevékenységének köszönhetően – úszóink és vízilabdázóink már hosszú évek óta arena márkájú sportfelszerelésben érik el kiváló eredményeiket.

www.arena.hu
Budmil
Budmil
http://www.budmil.eu/

Budmil magyar sport- és szabadidő-ruházati márka webáruháza. A márkanév egy rövidítés, amely Budapest és Milánó városok nevéből ered.

www.budmil.eu
Tisza Cipő®
Tisza Cipő®
http://www.tiszacipo.hu/

A Tisza csapata fiatal grafikusok, ruha- és cipőtervezőkből áll. Termékeink Magyarországon készülnek, csapatunk tapasztalt szakemberei irányításával. Szeretnénk a márka egykori nagyságához méltón olyan dolgokat tervezni, amelyek bírják a magyar strapát és jól néznek ki. Nem tévesztjük szem elől a Tisza Cipő legendás múltját, miközben próbálunk a márka jelenére és jövőjére koncentrálni.

www.tiszacipo.hu
Egyedi tervezésű táskák, ékszerek, kiegészítők és használati tárgyak
Egyedi tervezésű táskák, ékszerek, kiegészítők és használati tárgyak
http://ppunch-artshop.com/

Nálam egy időben tudsz hazai, zömében egyedileg gyártott ajándékokat vásárolni a gyerekednek, a testvérednek, a barátnődnek, a feleségednek, az anyukádnak, a nagymamádnak vagy akár saját magadnak. És mindeközben még feküdhetsz egy kád vízben, kávézhatsz az erkélyeden, vagy lehetsz, ahol épp jól esik. Kínálatom között szerepelnek táskák, ékszerek, kiegészítők, lakás- és parti dekorációk illetve használati tárgyak egyaránt. Kukkants be hozzám: ppunch-artshop.com vagy kövess blogomon: punctuallypunch.com vagy facebook oldalamon: facebook.com/punctuallypunch

ppunch-artshop.com
ezsubegz.hu
ezsubegz.hu
http://www.ezsubegz.hu

ezsubegz.hu egyedi hátizsákok, tornazsákok, clutch-ok! Futurisztikus elemek, amiktől igazán egyedinek érezheted magad! Rendelj a vadonatúj Kvantum kollekcióból ahol a megszokott ezsubegz formák mellett helyet kaptak új, izgalmas darabok is.

www.ezsubegz.hu
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 401 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 401 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2698