Hazai divatmárkák, magyar termékek > Divat - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hazai divatmárkák, magyar termékek > 8 weboldal. Kategória leírása: Hazai divatmárkák, magyar termékek.

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Eclectik
Eclectik
http://www.eclectick.hu/

Az Eclectick márkanév tervezője Farkas Edina iparművész. 2005 nyarán megnyitottuk saját üzletünket Eclectick néven, ahol egyben a műhelymunka is folyik. Az üzlet 75 négyzetméteres galériaszintjén készítjük a terveket és kivitelezzük a ruhákat. Az Eclectick üzletben 70-80 %-ban Eclectick ruhákat és kiegészítőket árusítunk, de a változatosság és a kínálat szélesítése érdekében megtalálhatók nálunk, más magyar tervezők és tervezőcsoportok ruhái is. (Aquanauta, Camou, Balkan Tango, Heart and Roll, Red Aster, PUCC, Marosi Kriszta, Nádasdi Kati,…)

www.eclectick.hu
Fundango
Fundango
http://www.fundangosports.com/

Fundango: magyar technikai és sportruházati márka. Téli sportokhoz, szörfözéshez gyártanak ruházatot és felszerelést, de utcai ruházatot is készítenek.

www.fundangosports.com
Retro Jeans
Retro Jeans
http://www.retrojeans.com/

Retro Jeans magyar divatmárka. A magyar cég által bejegyzett márkanév termékeit elsősorban Magyarországon forgalmazzák. Árban megegyezik a Gas, Diesel, és ehhez hasonló külföldi márkák termékeivel.

www.retrojeans.com
Aréna sportruházat
Aréna sportruházat
http://www.arena.hu/

Arena sportruházat - úszósapka, úszószemüveg, fürdőruha, minden ami úszás. Termékeink között minden úszással kapcsolatos tevékenységhez könnyű megtalálni a legmegfelelőbb felszerelést. Legyen az verseny- vagy szabadidős úszás, strandolás, vagy wellness. Széles sportruházati termékkínálatunknak köszönhetően az arena márka utcai viseletnek és egyéb szabadidős tevékenységekhez is kiváló. Büszkék vagyunk rá, hogy – az Arena Magyarország szponzorációs tevékenységének köszönhetően – úszóink és vízilabdázóink már hosszú évek óta arena márkájú sportfelszerelésben érik el kiváló eredményeiket.

www.arena.hu
Budmil
Budmil
http://www.budmil.eu/

Budmil magyar sport- és szabadidő-ruházati márka webáruháza. A márkanév egy rövidítés, amely Budapest és Milánó városok nevéből ered.

www.budmil.eu
Tisza Cipő®
Tisza Cipő®
http://www.tiszacipo.hu/

A Tisza csapata fiatal grafikusok, ruha- és cipőtervezőkből áll. Termékeink Magyarországon készülnek, csapatunk tapasztalt szakemberei irányításával. Szeretnénk a márka egykori nagyságához méltón olyan dolgokat tervezni, amelyek bírják a magyar strapát és jól néznek ki. Nem tévesztjük szem elől a Tisza Cipő legendás múltját, miközben próbálunk a márka jelenére és jövőjére koncentrálni.

www.tiszacipo.hu
Egyedi tervezésű táskák, ékszerek, kiegészítők és használati tárgyak
Egyedi tervezésű táskák, ékszerek, kiegészítők és használati tárgyak
http://ppunch-artshop.com/

Nálam egy időben tudsz hazai, zömében egyedileg gyártott ajándékokat vásárolni a gyerekednek, a testvérednek, a barátnődnek, a feleségednek, az anyukádnak, a nagymamádnak vagy akár saját magadnak. És mindeközben még feküdhetsz egy kád vízben, kávézhatsz az erkélyeden, vagy lehetsz, ahol épp jól esik. Kínálatom között szerepelnek táskák, ékszerek, kiegészítők, lakás- és parti dekorációk illetve használati tárgyak egyaránt. Kukkants be hozzám: ppunch-artshop.com vagy kövess blogomon: punctuallypunch.com vagy facebook oldalamon: facebook.com/punctuallypunch

ppunch-artshop.com
ezsubegz.hu
ezsubegz.hu
http://www.ezsubegz.hu

ezsubegz.hu egyedi hátizsákok, tornazsákok, clutch-ok! Futurisztikus elemek, amiktől igazán egyedinek érezheted magad! Rendelj a vadonatúj Kvantum kollekcióból ahol a megszokott ezsubegz formák mellett helyet kaptak új, izgalmas darabok is.

www.ezsubegz.hu
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 401 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 401 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2674