Divat hírek, érdekességek > Divat - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Divat hírek, érdekességek > 9 weboldal. Kategória leírása: Hírek, érdekességek: divat hírek, érdekességek a divat világából.

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Archív divatplakátok képgalériája
Archív divatplakátok képgalériája
http://www.civertan.hu/legifoto/legifoto.php?page_level=1352

civertan.hu - Archív, régi divatplakátok képgalériája.

www.civertan.hu
Tejből alkot ruhákat a fiatal divattervező
Tejből alkot ruhákat a fiatal divattervező
http://www.nlcafe.hu/trend/20111010/tejbol_alkot_ruhakat_a_fiatal_divattervezo/

QMilch néven vált ismertté az a különleges ruhaszövet, amelyet a 28 éves Anke Domaske, egy hannoveri divattervező alkotott meg. Igaz, a tejszövet már viszonylag régóta ismert, de eddig mindig vegyszerekkel készült, Domaske újdonsága viszont szinte teljes mértékben kazeinből áll, és teljesen vegyszermentes. Ráadásul összetételének köszönhetően a QMilch számos egészségügyi előnnyel is bír: a fehérjében lévő aminosavak antibakteriális és öregedésgátló hatásúak, továbbá a vérkeringést és a testhőmérsékletet is szabályozzák.

www.nlcafe.hu
Aki felszabadította a nőket: Coco Chanel
Aki felszabadította a nőket: Coco Chanel
http://www.nlcafe.hu/ezvan/20090701/aki_felszabaditotta_a_noket_coco_chanel/

Chanel lényege a titok. Nincs magyarázat, hogyan lesz valakiből, akinek felmenői parasztok, vándorkereskedők, csábítók és megesett lányok, vagyis a kifinomultság, a kultúra, de még a tanulás terén is érintetlenek, a divattörténet meghatározó személyisége. Ez a titok teszi izgalmassá Chanelt, aki persze igyekezett még jobban összekuszálni élete szálait az utókor számára. Mert öntörvényű volt, határozott, erős, okos. És sebzett...

www.nlcafe.hu
Megasztár és magyar divattervezők
Megasztár és magyar divattervezők
http://divat.hu/cikk/Megasztar_magyar_divattervezok/16

Eszenyi Enikő zseniális ötlettel állt elő a Megasztár 4. szériájának döntői során. Minden adásban egy egy magyar divattervező alkotásában jelenik meg a zsűriben. Ezzel fórumot ad a magyar tehetségeknek, hogy az egész ország megismerje kreációikat.

divat.hu
Tuti turik: 3 tuti turkáló
Tuti turik: 3 tuti turkáló
http://www.femina.hu/terasz/tuti_turik

Rajongsz a divatos ruhákért, de nem engedheted meg magadnak, hogy tízezreket költs egy-egy darabra? Akkor irány a turi! Eláruljuk, hol vásárolj! Túrni nem szégyen. Ha valaki azt is mondja, akkor vagy még sosem járt egy jó kis turiban, vagy igenis járt, csak nem vallja be. A turik ugyanis valódi paradicsomok olcsó, ám annál különlegesebb kincsekkel, amelyek igenis fertőtlenítve vannak, és igenis illatosak lesznek egyetlen mosás után. Ráadásul olyan divatos és egyedi ruhákra akadni ezekben a kisebb-nagyobb üzletekben - amelyek nem mellesleg mára behálózták az egész országot -, amelyek ritkán jönnek szembe az emberrel az utcán. Na persze nem akarunk senkit meggyőzni, és pálcát sem szándékozunk törni azok felett, akiktől távol áll a használtruha-vásárlás. Aki viszont rajong a turikért, annak azt ajánljuk: a következő üzleteket semmiképpen ne hagyja ki a legközelebbi beszerzőkörút során!

www.femina.hu
Mr. Kennedy - Luxus cipőfűzők
Mr. Kennedy - Luxus cipőfűzők
http://www.divatportal.hu/arany-ezust-luxus-cipofuzok-mr-kennedy.html

Mr. Kennedy cégtől szerezhetőek be jelenleg a világ legdrágább cipőfűzőit. Luxus cipőfűzők aranyból és ezüstből.

www.divatportal.hu
Divathoroszkóp
Divathoroszkóp
http://www.femina.hu/szepseg/divathoroszkop

Minden csillagjegynek megvan a saját öltözködési stílusa és divathoz való érzéke. Az, hogy mit viselsz, sok mindent elárulhat rólad. Divathoroszkóp - Melyik tervező illik hozzád?

www.femina.hu
Cicinövelő melltartók körképe
Cicinövelő melltartók körképe
http://www.femina.hu/szepseg/cicinovelo_melltarto

A természet nem bánt veled bőkezűen? Ne keseregj, és ne feküdj kés alá, inkább szerezz be push-up melltartót, és gyűjtsd be a bókokat. A klasszikus push up melltartót használja a legtöbb nő. Merevített, rugalmatlan anyaga és mellet formázó kosara ideálissá teszi arra, hogy annak is kerek mellet varázsoljon, akivel szűken bánt a természet.

www.femina.hu
Imádjuk az új állatmintákat!
Imádjuk az új állatmintákat!
http://www.life.hu/legytrendi/20120307-divat-trend-tavasz-imadjuk-az-uj-alla ...

Állatmintákból sosem elég, és idén tavasszal van miből válogatni! A leopárd-, a tigris-, a piton- vagy a zebramintához már hozzászokhattunk az elmúlt 3-4 szezon alatt. Idén tavasszal ezek is megújulnak, de ezeknél sokkal egzotikusabbak a szezon új mintái: a törékeny énekesmadarak, a könnyű szárnyú pillangók és az óceánok különlegesen gyönyörű élőlényei.

www.life.hu
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 401 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 401 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2698