Divat hírek, érdekességek > Divat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Divat hírek, érdekességek > 9 weboldal. Kategória leírása: Hírek, érdekességek: divat hírek, érdekességek a divat világából.

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Archív divatplakátok képgalériája
http://www.civertan.hu/legifoto/legifoto.php?page_level=1352

civertan.hu - Archív, régi divatplakátok képgalériája.

Archív divatplakátok képgalériája
Tejből alkot ruhákat a fiatal divattervező
http://www.nlcafe.hu/trend/20111010/tejbol_alkot_ruhakat_a_fiatal_divattervezo/

QMilch néven vált ismertté az a különleges ruhaszövet, amelyet a 28 éves Anke Domaske, egy hannoveri divattervező alkotott meg. Igaz, a tejszövet már viszonylag régóta ismert, de eddig mindig vegyszerekkel készült, Domaske újdonsága viszont szinte teljes mértékben kazeinből áll, és teljesen vegyszermentes. Ráadásul összetételének köszönhetően a QMilch számos egészségügyi előnnyel is bír: a fehérjében lévő aminosavak antibakteriális és öregedésgátló hatásúak, továbbá a vérkeringést és a testhőmérsékletet is szabályozzák.

Tejből alkot ruhákat a fiatal divattervező
Aki felszabadította a nőket: Coco Chanel
http://www.nlcafe.hu/ezvan/20090701/aki_felszabaditotta_a_noket_coco_chanel/

Chanel lényege a titok. Nincs magyarázat, hogyan lesz valakiből, akinek felmenői parasztok, vándorkereskedők, csábítók és megesett lányok, vagyis a kifinomultság, a kultúra, de még a tanulás terén is érintetlenek, a divattörténet meghatározó személyisége. Ez a titok teszi izgalmassá Chanelt, aki persze igyekezett még jobban összekuszálni élete szálait az utókor számára. Mert öntörvényű volt, határozott, erős, okos. És sebzett...

Aki felszabadította a nőket: Coco Chanel
Megasztár és magyar divattervezők
http://divat.hu/cikk/Megasztar_magyar_divattervezok/16

Eszenyi Enikő zseniális ötlettel állt elő a Megasztár 4. szériájának döntői során. Minden adásban egy egy magyar divattervező alkotásában jelenik meg a zsűriben. Ezzel fórumot ad a magyar tehetségeknek, hogy az egész ország megismerje kreációikat.

Megasztár és magyar divattervezők
Tuti turik: 3 tuti turkáló
http://www.femina.hu/terasz/tuti_turik

Rajongsz a divatos ruhákért, de nem engedheted meg magadnak, hogy tízezreket költs egy-egy darabra? Akkor irány a turi! Eláruljuk, hol vásárolj! Túrni nem szégyen. Ha valaki azt is mondja, akkor vagy még sosem járt egy jó kis turiban, vagy igenis járt, csak nem vallja be. A turik ugyanis valódi paradicsomok olcsó, ám annál különlegesebb kincsekkel, amelyek igenis fertőtlenítve vannak, és igenis illatosak lesznek egyetlen mosás után. Ráadásul olyan divatos és egyedi ruhákra akadni ezekben a kisebb-nagyobb üzletekben - amelyek nem mellesleg mára behálózták az egész országot -, amelyek ritkán jönnek szembe az emberrel az utcán. Na persze nem akarunk senkit meggyőzni, és pálcát sem szándékozunk törni azok felett, akiktől távol áll a használtruha-vásárlás. Aki viszont rajong a turikért, annak azt ajánljuk: a következő üzleteket semmiképpen ne hagyja ki a legközelebbi beszerzőkörút során!

Tuti turik: 3 tuti turkáló
Mr. Kennedy - Luxus cipőfűzők
http://www.divatportal.hu/arany-ezust-luxus-cipofuzok-mr-kennedy.html

Mr. Kennedy cégtől szerezhetőek be jelenleg a világ legdrágább cipőfűzőit. Luxus cipőfűzők aranyból és ezüstből.

Mr. Kennedy - Luxus cipőfűzők
Divathoroszkóp
http://www.femina.hu/szepseg/divathoroszkop

Minden csillagjegynek megvan a saját öltözködési stílusa és divathoz való érzéke. Az, hogy mit viselsz, sok mindent elárulhat rólad. Divathoroszkóp - Melyik tervező illik hozzád?

Divathoroszkóp
Cicinövelő melltartók körképe
http://www.femina.hu/szepseg/cicinovelo_melltarto

A természet nem bánt veled bőkezűen? Ne keseregj, és ne feküdj kés alá, inkább szerezz be push-up melltartót, és gyűjtsd be a bókokat. A klasszikus push up melltartót használja a legtöbb nő. Merevített, rugalmatlan anyaga és mellet formázó kosara ideálissá teszi arra, hogy annak is kerek mellet varázsoljon, akivel szűken bánt a természet.

Cicinövelő melltartók körképe
Imádjuk az új állatmintákat!
http://www.life.hu/legytrendi/20120307-divat-trend-tavasz-imadjuk-az-uj-alla ...

Állatmintákból sosem elég, és idén tavasszal van miből válogatni! A leopárd-, a tigris-, a piton- vagy a zebramintához már hozzászokhattunk az elmúlt 3-4 szezon alatt. Idén tavasszal ezek is megújulnak, de ezeknél sokkal egzotikusabbak a szezon új mintái: a törékeny énekesmadarak, a könnyű szárnyú pillangók és az óceánok különlegesen gyönyörű élőlényei.

Imádjuk az új állatmintákat!
Hirdetések
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 408 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2723