Divatiskolák, oktatás > Divat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Divatiskolák, oktatás > 14 weboldal. Kategória leírása: Iskolák, oktatás: Divatiskolák, divattal foglalkozó iskolák, képzések, tanfolyamok, egyetemek.

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Budapesti Divatiskola
http://www.divatiskola.hu/

Ismerkedjen meg közelebbről az 1985 óta működő iskolánk képzéseivel: Divattervező, Stylist képzés, jelmezkészítő, női szabó és divatújságíró képzés. A Budapesti Divatiskola (korábban Rosemari Divatiskola) 1945 után az első magánkezdeményezésre létrejött Divatiskola, melynek alapjait 1985-ben a legkiválóbb divatszakemberekkel összefogva Rose Gáborné rakta le. Az iskola célja, hogy fejlessze a hallgatók tudását, ízlését, rajzi kifejező képességét, elősegítse saját formavilágának kialakulását, és a mindenkori divat adaptálásának készségét.

Budapesti Divatiskola
London College of Fashion - UK
http://www.arts.ac.uk/fashion/

Mottójuk: "A jövő: a divat" Az iskola az öt legjobb divatiskola között tartják számon. Nagyon különleges szakokat indít az intézmény, így például szépségterápia, kozmetikai tudományok, rádiós divat újságíró, divatkritikus, lábbeli és kiegészítő, smink és imázs styling.

London College of Fashion - UK
Szegedi Divatiskola
http://www.szegedidivatiskola.hu/

Szegedi Divatiskola - Divat és stílustervező Művészeti Alapítványi Iskola. A Szegedi Divatiskola folyamatos beiskolázással 1997 óta Magyarország délterületi régiójából toborozza hallgatóit határon innen és túlról ma már emelt színtű, Divat- és stílustervező szakmai képzést nyújtja.

Szegedi Divatiskola
World of Style
http://www.worldofstyle.hu/

World of Style: OKJ-s képzések, tanfolyamok, workshopok, táborok, távoktatás, modellképzés.

World of Style
WERK Stílus és Kommunikációs Akadémia
http://www.werkakademia.hu/

A WERK Stílus és Kommunikációs Akadémia arra készíti fel hallgatóit, hogy képesek legyenek felismerni és sikerre vinni értékeket, ötleteket, alkotókat. És közben maga a WERK is műhely, ahol a tanárok, kimagaslóan eredményes és ismert előadók személyes segítséget nyújtanak ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára kedves és fontos területeket.

WERK Stílus és Kommunikációs Akadémia
Modell Divatiskola
http://www.modelldivatiskola.hu/

Modell Divatiskola Iparművészeti, Ruha-és Textilipari Szakközépiskola és Szakiskola weboldala. Általános iskola 8. osztálya után, ill. előrehozott képzésben* a következő szakmákat oktatjuk: - Textilrajzoló és modelltervező asszisztens - Díszlet és jelmeztervező asszisztens - Bőrműves - Kereskedelem – marketing, üzleti adminisztráció - Ruhaipari Szakközépiskola, nyelvi előkészítő évfolyammal - Női szabó - Férfi szabó - Bőrdíszműves - Ruházati eladó

Modell Divatiskola
KREA Művészeti Iskola - Budapest
http://www.kreaiskola.hu/

KREA Kortárs Művészeti Iskola - Felnőttképzést nyújtó magániskola Budapesten. Iskolánk akkreditált, középfokú OKJ-s oklevelet adó és/vagy felsőszintű magániskolai képzést nyújt Lakberendezés, Enteriőrtervezés, Stylist, Divattervezés, Smink- és öltözködéskultúra, Alkalmazott fotográfia, Tervezőgrafika, Tervezőoperátor, Kiadványszerkesztés és Webdesign szakokon.

KREA Művészeti Iskola - Budapest
Magyar Képzőművészeti Egyetem
http://www.mke.hu/

A Magyar Képzőművészeti Egyetem a magyarországi képzőművészeti felsőoktatás országos központja, állami egyetem Budapest VI. kerületében, az Andrássy út 69-71. szám alatt.

Magyar Képzőművészeti Egyetem
h & t smink, divatiskola és rendezvényügynökség
http://www.sminkiskola.com/

11 éve indítottam el saját sminktanfolyamaimat. Évente négy sminkes osztály végez nálunk. A sminktanfolyam kis létszámú csoportjai alkalmasak a hangulatos, közvetlen atmoszféra kialakítására, az egyedi képességek szerinti oktatásra. Kukovicza Tímea weboldala. Célom, hogy a nálunk végzett tanulók széleskörű tudásuknak köszönhetően versenyképesek legyenek a munkájukban. A divatszakma, ill. a médiumok és médiaszereplők által a szakemberekkel szemben támasztott egyre magasabb követelményszintet akadály nélkül teljesítsék. Az általunk indított sminktanfolyam mindenki számára elérhető. A smink nem csak a szépségiparban /kozmetika, fodrászat/ résztvevők számára kiváltság. Amennyiben érdekel a smink, és adott a kézügyességed, precizításod, a sminktanfolyam segít, hogy a megszerzett tudással megvalósítsd magad a smink világában.

h & t smink, divatiskola és rendezvényügynökség
Royal Academy of Fine Arts, Antwerpen
http://www.antwerp-fashion.be/

Az akadémia egyik tagozata a legrégebbi divatiskola a világon. Nagyon komolyan veszik az oktatást, nagy a lemorzsolódás, kevesen bírják a tempót. Híres diákok: Ann Demeulemeester, Dries Van Noten, Martin Margiela, Kris Van Assche, Veronique Branquinho, Haider Ackermann, Bruno Pieters

Royal Academy of Fine Arts, Antwerpen
Divat és Művészeti Szakközépiskola - Debrecen
http://www.debrecenidivatiskola.hu/

Debreceni Divatiskola - Divat és Művészeti Szakközépiskola. Az iskola 1985-ben alakult, mint divattervező szabadiskola, hiánypótló képzésként, hiszen eddig csak az Iparművészeti Egyetemen tanítottak ruhatervezést. Azonban 1997-ben már államilag elismert bizonyítványt kaptak a végzett hallgatók. Iskolánk tanárai a szakma neves és jeles képviselői. Pedagógusaink többéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, valamint folyamatosan képezik magukat. Eredményes munkánk másik záloga, hogy tanulócsoportokban, személyre szabottan folyik a tanulás.

Divat és Művészeti Szakközépiskola - Debrecen
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
http://www.mome.hu/

MOME - Moholy-Nagy University of Art and Design Budapest. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem letéteményese a teljes körű egyetemi szintű, tradicionális iparművészet-oktatás mellett az egyetemi szintű designer, építész és vizuális kommunikáció tervező képzésnek. A MOME oktatási tevékenysége arra irányul, hogy a művészi tehetséggel bíró hallgatókban kialakuljon képességeik célirányos működtetésének feltétele.

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
Clips Nemzetközi Fodrász iskola
http://www.clipsakademia.eu/

Clips Nemzetközi Fodrász iskola - Hairdresser Academy. A CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola célkitűzése az, hogy olyan színvonalas, minőségi fodrász oktatásban részesítse tanulóit, amilyenre eddig Magyarországon nem volt példa. Az alapítók úgy tapasztalták, hogy a lelkes, tehetséges fiatalok, akik ezt a gyönyörű divatszakmát szeretnék kitanulni, gyakran szembesülnek azzal, hogy az iskolaévek alatt nem ismertetik meg őket a nemzetközi trendekkel, oktatóik nem mindig naprakészek a divat területén. Ennek következményeképpen nem tudják kamatoztatni a befektetett pénzt és energiát, sem az igényesebb magyar, sem a külföldi szalonok elvárásainak nem tudnak megfelelni. Mi az igényes, minden szakmai követelményt kielégítő, az alapokat maximálisan tisztelő, ugyanakkor életképesebb, külföldön is elfogadott oktatásban részesítjük hallgatóinkat.

Clips Nemzetközi Fodrász iskola
Parsons The New School for Design, New York
http://www.newschool.edu/parsons/

Az iskola New York szívében, a Garment District nevű divat negyedben található. A Parsons a divattervezés erőműve, tehetséges fiatalok tucatjai kerülnek ki tőlük. Képzések: férfi, női divattervezés. Híres diákok: Donna Karan, Marc Jacobs, Tom Ford, Narciso Rodriguez, Alexander Wang, Anna Sui, Jason Wu, Jack McCollough és Lazaro Hernandez (Proenza Schouler), Behnaz Serafpour.

Parsons The New School for Design, New York
Hirdetések
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 408 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2723