Külföldi divatmagazinok, oldalak > Divat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Külföldi divatmagazinok, oldalak > 10 weboldal. Kategória leírása: Külföldi divatmagazinok, oldalak gyűjteménye. Idegen nyelvű magazinok, újságok a divat világából.

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
In Style
http://www.instyle.com/

A szépségápolás és a divat területén is otthonosan mozgó újság, amely 1993-ban jött létre. Főként sztárokra építkezik, de hasznos divattanácsadó is lehet, hisz a celebek öltözködését, frizurakészítési módjait ecseteli.

In Style
Fashion Magazine
http://www.fashionmagazine.com/

Fashion Magazine - Kanada. Nemzetközi divat hírek, nem csak kanadaiaknak. Naprakész hírek a divat városaiból, központjaiból úgymint: New York, London, Róma, Párizs, Milánó.

Fashion Magazine
Vogue
http://www.vogue.co.uk/

Divat- és életmód magazin, amely havonta jelenik 18 országban, melyet a Condé Nast Publications ad ki. A Vogue havonta jelenik meg, fő témái a divat és a design. Divat hírek naprakészen. A Vogue nagyon híres a magas szintű divat- és társadalmi képek bemutatásáról, ezek mellett művészettel, kultúrával, politikával, valamint saját gondolatokkal kapcsolatos cikket is megjelenít. Mindezek mellett sokat segített a modellek úgynevezett cselebritássá (hírességgé) válásának gondozásában.

Vogue
Elle
http://www.elle.com/

Elle - Fashion Magazine for women. Ismert magazin mely főként divatra, életmódra, egészségre, szórakozásra összpontosít.

Elle
Harper's Bazaar
http://www.harpersbazaar.com/

1867-ben hozták létre, a hetente megjelenő kiadvány a felső középosztálybeli nőket szórakoztatja. Mára az egyik legnagyobb divatmagazinná nőtte ki magát.

Harper's Bazaar
Allure
http://www.allure.com/

Allure - A szépség szekértője. 1991-ben jött létre a kiadvány New Yorkban, főszerkesztője Linda Wells.

Allure
Face Hunter
http://facehunter.blogspot.com/

Yvan Rodic divatblogger oldala. először csak a neki tetsző embereket fotózta az utcán, aztán felrakta a képeket egy blogba, így született meg a Face Hunter.

Face Hunter
Friseur.com
http://www.friseur.com/

Das Internetportal Friseur.com bietet Ihnen umfangreiche News-Informationen rund um das Thema Friseur (Frisör) & Frisur, Kosmetik, Haare, Haarstudio, Nageldesign sowie Wellness.

Friseur.com
Glamour
http://www.glamourmagazine.co.uk/

Megjelenik: Nagy-Brittaniában, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Spanyolországban, Oroszországban, Görögországban, Lengyelországban, Dél-Afrikában, Magyarországon, Romániában, Hollandiában és Latin-Amerikában.

Glamour
Cosmopolitan
http://www.cosmopolitan.com/

Az egyik legnagyobb példányszámban eladott, több, mint 100 országban, havonta megjelenő magazin. Kapcsolatokról, egészségről, karrierépítésről, sztárokról, divatról és szépségápolásról szóló cikkekkel.

Cosmopolitan
Hirdetések
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 408 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2723