Magyar divattervezők > Divat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyar divattervezők > 9 weboldal. Kategória leírása: Magyar divattervezők: hazai divattervezők, egyedi tervezésű ruhák, kollekciók.

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Hampel Katalin - Hagyomány és minőség
http://www.hampelkati.com/

Budapest belvárosának sétáló utcájában, a Váci utca 8. szám alatt, az udvarban található az a patinás üzlet, melyben lelkes csapat dolgozik az egyik legrégebbi kulturális örökségünk átmentésén, a régi magyar viseleti hagyományok újraélesztésén, ma hordható divatos formában. Modelljeink megvalósítását alapos kutató- és tervező munka előzi meg. Célunk, hogy ruháinkon a hagyományokhoz hűen jelenítsük meg elmúlt korok díszítő elemeit. A polgári- és úri viseletek sok kézimunkával és díszítéssel újra élednek a modern kor követelményeinek megfelelő formában: sújtás, zsinór, paszomány, lengyelke, pityke társulnak a nemes anyagok mellé. Selyem, shantung, burett, bársony, brokát, moaré, gyapjú, csipke, tüll adják meg a szalon kínálatának nosztalgikus és mégis mai hangulatát.

Hampel Katalin - Hagyomány és minőség
Szombati Klára
http://tulipanos-ladiko.uw.hu/

Szombati Klára - Egyedi iparművészeti ruhák és kiegészítők. Ruháink, kalapjaink, táskáink díszítőelemeikben hagyományokra épülő, ugyanakkor a mai divatirányzatokhoz is némileg illeszkedő, különleges, egyedi tervezésű darabok, melyeket a Képző- és Iparművészeti Lektorátus zsűrizett.

Szombati Klára
Zoób Kati
http://www.kattizoob.hu/

Zoób Kati individuális és gyakorlatias alkotóművész, aki tehetségét a legkülönbözőbb iparágak területén bontakoztatta ki, a textilgyártástól a porcelánművészeten át az építészetig. Tervezői karaktere összetett: művészként erős kulturális üzeneteket közvetít és ezzel egyidejűleg designer-ként is megfelel a modern piaci követelményeknek. Intuitív személyisége egyaránt alkalmassá teszi az egyéni alkotóművészi önkifejezésre, valamint az iparszerű csapatmunkára. A tervezőnő elkötelezett híve a klasszikus kézművességnek, a személyre szabott tárgyaknak, az időtálló termékeknek. Harmonikusan ötvözi a világdivat elemeit a speciális magyar motívumvilággal.

Zoób Kati
Anda Emília
http://andaemi.com/

ANDA - Anda Emília divattervező weboldala. Fontos számára, hogy megmutassa a test vonalának előnyös íveit, így ruhái mindig hangsúlyosak és dominánsak. A tervező kedveli a kontrasztokat, így kiegészítői mindig erőteljesek és látványosak.

Anda Emília
Folk Fashion
http://www.folkfashion.hu/

Cégünk 2010-ben alakult. Egy hirtelen ötlettől vezérelve. Mivel sehol nem lehetett vásárolni olyan kalocsai motívummal díszített ruhát, amit mi is szívesen viselnénk,ezért megterveztük magunknak az első női inget. Innentől már nem volt megállás. Egymás után jöttek a jobbnál-jobb ötletek. Többek között az legújabb divat szerinti farmerek, táskák, ingek és kiegészítők kerültek a kollekciónkba. Célközönségünk a fiatal korosztály,akik nagyon szívesen hordják a termékeinket, reméljük,hogy őáltaluk is ez a gyönyörű népi motívumkincs minél tovább fent maradhat. Természetesen az idősebbek is megtalálják a számukra készült darabokat, amik kissé decensebbek, kevésbé feltűnő mintázatúak.

Folk Fashion
Fekete Kriszta öltözéktervező
http://www.feketekriszta.hu/

Ruháimat mindig testre és egyéniségre készítem. Mindig szem előtt tartom viselőjük adottságait. Öltözékünk tükör rólunk. Az öltözködés nem csak szükségszerű, de lehetőséget ad az önkifejezésre, a kommunikáció része. Szolgáltatások: Egyedi, alkalmi, színpadi ruhák tervezése és kivitelezése. Egyedi elképzelésre, személyiségre szabott menyasszonyi ruhák tervezése és kivitelezése. Öltözködési tanácsadás, egyéni ruhatár kialakítása. Stylist feladatok ellátása.

Fekete Kriszta öltözéktervező
Artista Fashion
http://artistafashion.com/

Az Artista Stúdiót hat tervező hozta létre 1993 decemberében: Imre Katalin, Iván Júlia, Köves Ábel, Rácz Nóra, Schön Edina, Stampf Katalin. A tervezők célja sajátos, egyedi image, hangulat kialakítása és folyamatos frissítése. Ennek sikerét igazolja számos szakmai elismerés, hazai és külföldi pályázatokon nyert díjak, elhíresült bemutatók és rendezvények. Számos önálló divatbemutatót tartottunk, amelyeken a kollekciók mellett nagy hangsúlyt fektettünk a helyszín, a modellek, világítás, zenei anyag stb., azaz a teljes megjelenés megtervezésére. Saját gyártási háttérrel rendelkezünk, így az egyedi, különleges igényeket is teljesíteni tudjuk. Az egyedi kollekciók tervezése és gyártása mellett tevékenységünk minden olyan területre kiterjed, ahol a hat tervező-stylist kreativitása és a jól szervezett csapatmunka érvényesülhet: styling (film, színház , fotó), jelmez, rendezvények stb.

Artista Fashion
Ignéczi Erika divattervező - Debrecen
http://www.igneczierika.hu/

Az üzletben megvásárolhatók egyedi tervezésű blúzok, szoknyák, nadrágok, fűzők, blézerek és estélyi ruhák. Divatszalonomban kiváló minőségű anyagokból megtervezem és elkészítem ruháját a nappali viselettől az alkalmiig.

Ignéczi Erika divattervező - Debrecen
Szurdi Kata Divattervező és Textilművész
http://www.szurdikata.hu/

Amennyiben egyedi, sajátos motívumokkal díszített esküvői, alkalmi, hétköznapi vagy esetleg fellépőruhára vágyik megfizethető áron, akkor válasszon Szurdi ruhát!

Szurdi Kata Divattervező és Textilművész
Hirdetések
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 408 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2723