Neves divatházak > Divat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Neves divatházak > 13 weboldal. Kategória leírása: Neves, híres divatházak: Armani, Chanel, Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace...

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Versace
http://www.versace.com/

A világvezető nemzetközi divatcéget, divatházat Gianni Versace alapította 1978-ban, az olaszországbeli Milánóban. A cég luxus minőségű ruházatot, divatcikkeket, ékszert, illatszert és lakberendezési tárgyakat tervez és forgalmaz.

Versace
Divatportál: Divatházak
http://www.divatportal.hu/divathaz.php

Divatportál: Divatházak és divatmárkák gyűjteménye, bemutatásuk, alapításuk története.

Divatportál: Divatházak
Valentino
http://www.valentino.com/

Az Olaszországban született Valentino Garavani 1959-ben alapította meg saját divatházát.

Valentino
Nina Ricci
http://www.ninaricci.com/

A Nina Ricci-divatházat az olsaz származású Maria "Nina" Ricci és Robert fia Párizsban alapította 1932-ben.

Nina Ricci
Hermès - Paris
http://www.hermes.com/

Thierry Hermès 1837-ben alapította, kezdetben nyeregkészítő vállalkozását. 1900-ban mutatták be az első táskát, ami a nyergek tárolására szolgált. Minden egyes darab kézzel készül Párizsban, s egy átlagos méretű kézi táska 18 munkaórát igényel. Legismertebb modelljei a Berkin és a Kelly. Másik elismert termékük a selyem sál lett.

Hermès - Paris
Armani
http://www.armani.com/

Armani - 1974., Milánó, Olaszország (Giorgio Armani) Először férfi ruhákat készítettek, amiket egy évre rá - 1975-ben - a női részleg követett.

Armani
Dior
http://www.dior.com/

1947-ben alapította saját divatházát Christian Dior. Párizs, Franciaország. Forgalmazott termékek: női, férfi, ruházat, kiegészítő, parfüm, ékszer, kozmetikum

Dior
Prada
http://hu.wikipedia.org/wiki/Prada

Wikipédia - A Prada, S.p.A. olasz divatház elsősorban luxus színvonalú ruhákat, bőrből készült kiegészítőket, cipőket és táskákat tervez és gyárt. Az egyik legbefolyásosabb divatmárka, melynek drága, jó minőségű termékei sokak számára státusszimbólumot jelentenek.

Prada
Gucci
http://www.gucci.com/

Guccio Gucci alapította 1920-ban. Akárcsak a Hermés alapítója, úgy Guccio Gucci a Gucci divatház megteremtője is nyeregkészítéssel foglalkozott annak idején. A cég lendületes növekedésnek indult, egymás után nyitották a fióküzleteket Olaszország nagyvárosaiban. 1947-től kezdtek cipőket is gyártani és ekkor születik meg a cég világhírű védjegye is, a két egymásba fonódó kengyel.

Gucci
Dolce & Gabbana
http://www.dolcegabbana.com/

Dolce & Gabbana - Milánó, Olaszország. A divatházat Domenico Dolce és Stefano Gabbana alapította 1985-ben.

Dolce & Gabbana
Chanel
http://www.chanel.com/

Chanel - Alapítás éve: 1910. Központ: Párizs, Franciaország. Az 1883-ban született Coco Chanel 1910-ben nyitotta meg saját kalapboltját Chanel Modes néven a Cambon 31. szám alatt, majd nem sokkal később már női ruhákat kezdett tervezni.

Chanel
Burberry
http://www.burberry.com/

Burberry - Központ: London, Nagy-Britannia. Az angol, luxuscikekket készítő céget Thomas Burberry alapította 1856-ban, és első butikját Basingstoke-ban, Hampshire-ben nyitotta meg.

Burberry
Pierre Cardin Divatház
http://www.pierrecardin.com/

Pierre Cardin 1949-ben megalapította saját divatházát. A női divatot elegánsabbá, testhezállóbbá tette, mégis a férfiak ruhájának forradalmasítójaként tartották számon. apható babakocsi, toll, óra, szemüveg, parfüm (Cardin, Choc és Énigme), bútor, de repülőgépet és autót is kialakítanak Cardin stílusban.

Pierre Cardin Divatház
Hirdetések
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 408 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2723