Stílustanácsadó, szakértők > Divat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Stílustanácsadó, szakértők > 7 weboldal. Kategória leírása: Stílustanácsadó, szakértők: Öltözködés, smink tanácsadás, stylist, divattanácsadás.

divat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Soós Katalin - Szépség, harmónia, önbizalom
http://www.kivulbelulvonzo.sokoldal.hu/

Teljes körű szín és stílustanácsadás, önbizalom növelés. Oldalaimon segítséget találsz ahhoz, hogy eligazodhass a stílusos öltözködés szabályai között. Ha pedig személyes tanácsadást szeretnél, akkor egy teljeskörű öltözködési tanácsadást ajánlok, amelyben: színtanácsadás, frizurajavaslatok, sminktanácsadás, testalkat elemzés, legjobb fazonok kiválasztása, gardrob rendezés is van. Írj vagy hívj, szeretettel várom a jelentkezésedet!

Soós Katalin - Szépség, harmónia, önbizalom
Stílusosan
http://www.stilusosan.hu/

Stílusosan.hu - A stílusos megjelenés titkai: Szín- és stílustanácsadás. Mi az ideális hajszín, frizura, smink és ruhafazon? A színtanácsadás erre ad választ minden színtípus számára! Hogyan állítható össze a stílusos külső és miként valósítható meg az egyedi divat stílus? A stílustanácsadás ebben is segítséget nyújt! Online stílustanácsadás és színtanácsadás formájában sorra vesszük a stílusos külső és nőies öltözködés minden elemét a frizurától a sminken keresztül a ruháig, hogy tömör és látványos formában segíthessük a tájékozódást a színek és a divat világában.

Stílusosan
Hogyan legyek jó nő?
http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/

Life.hu - Hogyan legyek jó nő? (Takács Nóra) Bárki lehet jobb nő, de tenni kell érte. Nóri neked is segít, ha tanácsra van szükséged! Miben ért egyet minden nő a világon? Szép bőrt, üde arcot, dús hajat és egészséges körmöket szeretnénk. Azonban rohanunk egész nap, szépítkezésre szinte csak percek jutnak. Így inkább bele sem kezdünk. Erre a problémára keresem hétről hétre a megoldást. Nem vagyok sminkes, se fodrász, kozmetikus meg végképp nem, de évek alatt rengeteg tippet, és trükköt láttam a modell világban, amiket könnyen el lehet sajátítanii és hasznosítani a megfelelő pillanatban. Ha én meg tudom csinálni akkor az tényleg gyerekjáték! Legyetek ügyesek!

Hogyan legyek jó nő?
Stílustanácsadás, személyi styling
http://stilus.shaonille.com/

Szemes Nóra - Stílustanácsadás, személyi styling. Stílustanácsadás...miért? A stílus nem születik az emberrel. Adottságainkat használhatjuk vagy hagyhatjuk, hogy azok a maguk módján érvényesüljenek. Egy üzletember, előadó, vezető sikerében a megjelenés éppolyan elemi fontosságú, mint a mondanivalója vagy a szakértelme. Az egyre gyorsuló élet, a túlkínálat és a követhetetlenül változó divatirányzatok azonban megnehezítik az egységes stílusra törekvők dolgát. Meggyőződésem, hogy a személyi stílustanácsadással időt és energiát takaríthat meg, míg ruhatára úgy változik át, hogy sikere egyik záloga lehessen.

Stílustanácsadás, személyi styling
Sminktan
http://www.sminktan.hu/

Horacsek Ági vagyok. Elsősorban fotózások, forgatások, divatbemutatók képezik munkáim túlnyomó részét. Ezt a weboldalt kifejezetten a saját maguk sminkelését megtanulni vágyó hölgyeknek készítettem és az Ő érdeklődésüket várom. Segítek abban, hogy megtanuld magad jól sminkelni. Megmutatom, hogyan tudod tekintetedet még szebbé varázsolni – pillanatok alatt. Elárulom azokat a profi smink fogásokat, melyekkel a sztárok, hírességek már régóta élnek. Egynapos intenzív sminktanfolyam, mely sokaknak már megváltoztatta az életét, és még többeknek, akik önbizalommal töltődtek fel. Ezen a személyre szabott sminktanfolyamon kivételesen hasznos információkat adok át, amellyel könnyedén elsajátíthatod a sminkelés művészetét.

Sminktan
Farkas Eszter - stylist, stílustanácsadó
http://www.eszterstyle.com/

Tanácsadás: Stíluselemzés, szin- és alkatelemzés, tippek, trükkök, tanácsok, alapruhatár összeállítása. Közös vásárlás. Divatfotózás.

Farkas Eszter - stylist, stílustanácsadó
Egyéni szín-és stílustanácsadás, smink készítés
http://www.stilusmentor.hu

Hozd ki magadból a legtöbbet! A megfelelő színek és ruhafazonok, kiegészítők kiválasztásával nemcsak magabiztosabbá válhatsz, de időt és pénzt is megtakaríthatsz! Ismerd meg, melyik évszaktípusba tartozol, melyek a legelőnyösebb öltözék, smink- és hajszíneid. Építsd fel tudatosan a sminkfelszerelésedet, a ruhatáradat, öltözködj a testalkatodnak megfelelően. Felejtsd el a régi beidegződéseket, tanuld meg kihangsúlyozni a legelőnyösebb testrészeidet, legyél csinos, magabiztos, vonzó! Ha szeretnél egy kicsit megszépülni, megismerni önmagadat, válaszd a szépségtanácsadások egyikét!

Egyéni szín-és stílustanácsadás, smink készítés
Hirdetések
Oldal leírása
divat.wyw.hu: Divat katalógus. Őszi és nyári divat, hajdivat. A divat története és fogalma, divatirányzatok.
Gyűjteményünkben 408 válogatott divat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 408 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 2723